Theaters

Comedy Theatershow

In zijn unieke theatershow vol stand-up comedy en publieksinteractie neemt Niels het publiek mee in de magie van het jongleren. Sinds 2009 een van de populairste theatershows aan boord van ‘s werelds grootste cruiseschepen. Een show van wereldklasse!

 

✅ In Las Vegas won deze show de prijs voor “Variety Act of the Year”

 
De Comedy Theatershow is te boeken als:
➔ One-man show met een avondvullend programma;
➔ Verkorte versie van de theatershow voor uw congres, opening, sportgala, etc.
 

Theatershows Internationaal

Vanaf 2015 draaien Niels’ theatershows internationaal, onder andere in Amerikaanse toeristensteden zoals: Las Vegas, Myrtle Beach, Pigeon Forge, en Lancaster. Op de podia in:

  • MGM Grand Casino, Las Vegas
  • Planet Hollywood, Las Vegas
  • Hard Rock Café, Myrtle Beach
  • Huis Ten Bosch, Japan


In de periode van begin 2017 tot 2020 deed Niels bijna 2000 shows in The Comedy Barn Theater voor the Dolly Parton Corporation. Daarna opende hij zijn eigen show in de Amerikaanse badplaats Myrtle Beach waar hij dagelijks te zien was met een uniek eigen programma van 70 minuten.

Theater in Nederland

Niels Duinker is met zijn cabaret-variété show te boeken als avondvullend programma. De standaard speelduur is 75 minuten. De shows zijn vlot, grappig en visueel. Geschikt voor het hele gezin. Bent u echter op zoek naar een leuke show voor in het theater van uw bibliotheek, school, of vakantiepark. Het programma is aan te passen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk een voorbeeld uit het Isala Theater tijdens de Capelse Verwendag

5 jaar lang succesvolle shows voor de Disney Cruise Line.