Sinterklaasvoorstelling van jongleur Niels Duinker

De leukste kindershow van Sinterklaas

Veel plezier met de sinterklaas show van Niels Duinker! Boek nu en verras je kinderen met een sinterklaas voorstelling zoals nooit tevoren. Geniet samen met de kinderen van een sinterklaas voorstelling vol energie, hilariteit en spectaculaire stunts! Laat je verrassen door Niels Duinker, 8-voudig Guinness World Record holder. Boek vandaag nog je sinterklaas show!

Kom en laat je verrassen door de sinterklaas show van Niels Duinker. Boek vandaag nog, beleef plezier en magie met een sinterklaas voorstelling zoals nooit tevoren. Geniet samen met de kinderen van een sinterklaas show vol energie, hilariteit en onverwachte stunts! Laat je verrassen door Niels Duinker, 8-voudig Guinness World Record holder. Boek vandaag nog je sinterklaas show!

Deze artiest heeft heel veel ervaring. Niels Duinker brengt met zijn interactieve programma een kindershow vol plezier en avontuur. Hij werkte vijf jaar met zijn theatershow op de cruiseschepen van Disney Cruise Line. Daarnaast heeft hij al opgetreden voor Nickelodeon, Klokhuis en Z@pplive.

Zijn show is boordevol grappen, stunts en interactie. Kom en geniet samen met de kinderen van een sinterklaas show vol onverwachte avonturen. Zo blijven de kinderen geboeid tot het laatste moment!

Niels Duinker is de enige jongleur in Nederland met dit interactief programma. Hierdoor biedt zijn show een unieke ervaring aan alle kinderen. Zijn enthousiasme, energie en verrassingen maken elk optreden tot een groot succes. Je sinterklaasvoorstelling boekenen doe je snel via de contactpagina. Beleef een sinterklaasfeest om nooit te vergeten!