Jongleur boeken

Boek een jongleur voor je volgende evenement

Wil je een jongleur boeken? Dan ben je bij Jongleur Niels aan het juiste adres! Niels is een veelzijdige artiest die met een podium show, workshop of los entertainment iedereen kan vermaken. Jongleren is erg visueel en daardoor leuk voor alle leeftijden. Bekijk de mogelijkheden op deze website en boek direct!

Jongleren is visueel en spectaculair

Een jongleur is een entertainer die erg veelzijdig is. Je kunt hem inzetten met een podium show, maar ook als los entertainment op je feest of evenement. Jongleren is erg visueel waardoor iedereen het ziet. Er zijn geen woorden nodig om te genieten van het zien van een goede jongleurartiest. Jongleren is een mix van kunst en techniek en dat maakt het zo bijzonder.

Jongleren is geschikt voor jong en oud

Jongleren is geschikt voor jong en oud. Een jongleur in een show brengt een mix van kunst en techniek. Jongleren is een onderdeel van circus, brengt nostalgie naar boven en leuk om naar te kijken. Je kunt een jongleur inzetten op een congres, straatfestival, en noem maar op.

Jongleren is leuk zowel binnen als buiten

Jongleershows zijn zowel mogelijk om indoors als outdoors te programmeren. Buiten heeft de jongleur alle hoogte en met grote trucs kan jongleur Niels op een leuke en originele manier het publiek te trekken. Shows met jongleren zijn gezellig, zit boordevol energie en enthousiasme waardoor het een leuk onderdeel van je evenement wordt. Jongleur Niels kan ook een jongleerworkshop verzorgen tijdens je evenement.

Hopelijk helpt de bovenstaande informatie je met een jongleur boeken voor je volgende feest. Klik hier om direct een aanvraag te doen.