Festivals

Jongleur op Festivals

 
De interactieve festivalshow is op verschillende manieren inzetbaar. Een aandacht-grijpende mix van spectaculaire circustrucs en met stand-up comedy zorgt Niels dat altijd je een leuke show programmeert, die geschikt is voor alle leeftijden.
 
De festivalshow is aan te passen naar de gelegenheid. Kiest u voor de internationale galashow die Goud won op het Circus Festival in Taipei, Taiwan. Of voor de animerende familieshow die de publieksprijs won op het straatfestival in Alkmaar.
 
Alle opties zijn bespreekbaar.

Podiumshow

Een innemende festivalshow visueel, komisch en geschikt voor jong en oud. Deze adembenemende podiumshow kent verschillende uitvoeringen. Waarvan de comedy jongleershow denderende ‘encore’ kreeg op het hoofdpodium van Paaspop. Deze versie van de festivalshow is visueel, komisch en geschikt voor jong en oud.

Straatshow

Een half uur lang vliegen de ballen, kegels en grappen je om de oren met deze prijswinnende straatshow. De straatshow zit boordevol publieksinteractie, improvisatie, en gevaarlijke stunts zoals het jongleren met messen, en stunts zoals het jongleren over een vrijwilliger.
 
✓ Publieksprijs, straatfestival van Alkmaar
✓ 1e prijs, winnaar Straatfestival Dronten
✓ Interactief
✓ Meerdere keren per dag boekbaar

animatie

Dompel het publiek onder met korte interactieve acts. Deze vorm van straattheater is zeer geschikt als welkomsact, rondlopend entertainment en als vermaak tussen bijvoorbeeld de foodtrucks. Tijdsduur en de manier waarop deze vorm van straatanimatie ingezet wordt, is veelzijdig.