Circus

Applaus in de Piste!

Te zien van 23 december t/m 6 januari 2024 bij NederlandseKerstcircussen.nl
 
Niels Duinker heeft opgetreden in circussen en variététheaters in Europa, Amerika en Azië. Als kind begon hij in Rotterdam met jongleren bij het jeugdcircus “Circus Rotjeknor” en nu werkt hij internationaal met een glansrijke carrière artiest.
 
In 2009 won Niels Goud en de prijs voor de best jongleur van Chinese Acrobatics Association op het Circus Festival van van Taiwan en dat was het begin van reeks boekingen over de hele wereld. Drie seizoenen lang (2017-2019) trad hij op in de grootste en oudste comedy-variété show van Amerika “The Comedy Barn Theater” van de Dolly Parton Corporation waar hij ook diverse malen de wereldberoemde zangeres ontmoette.
 
In Nederland was hij reeds te zien in Cirque d’Hiver Roermond, het Circusstad Festival in Rotterdam, Kerst Noord-Nederland en Circus Belly Wien. Ook was hij gastdocent bij de twee professionele HBO-circusopleiding van Nederland: Codarts in Rotterdam en Fontys in Tilburg.
 
Graag zet Niels Duinker zijn internationale circuservaring in voor uw circus project. Zo trad hij eerder op tijdens de circusweken van de V&D, tijdens VTM Zoom Circus show op de Belgische TV.

Sportgala's

Niels kan met zijn spectaculaire circusact optreden als intermezzo tijdens uw sportgala. Deze comedy- en tempojongleur jongleert tot 8 ballen, kegels en ringen.

Daarnaast vertoont hij de unieke techniek van het jongleren met bekers, waarmee hij ook in het Guinness Book of Records staat voor zijn record met 14 bekers. Niels kan zijn circusact van 6 minuten laten zien, of deze acts combineren tot een iets langere act waarbij hij praat en grappen maakt, zodat zijn show een interactief en komisch geheel wordt, waarbij de hele zaal betrokken wordt.

Referenties – De sportgala’s in deze steden gingen u reeds voor: Haarlem, Groningen, Alkmaar, Amsterfoort, en Utrecht.

Halftime Entertainment

Misschien kent u het vanuit de NBA basketbalwedstrijden in Amerika: Halftime Entertainment. Tijdens de belangrijke wedstrijden wordt er vaak tijdens de pauze een circusact ingezet om het publiek te vermaken, voordat de wedstrijd weer verder gaat. Niels Duinker is gespecialiseerd om in korte tijd met zijn visuele circusact het publiek te vermaken en de energie van wedstrijd vast te houden voor tijdens de tweede helft. Deze act is mogelijk bij wedstrijden van de volgende sporten: basketbal, voetbal, volleybal en softbal.

Vraag hier meer informatie aan.