Shows

Waarschijnlijk bent op deze website omdat u op zoek bent naar een geschikte show. Dat is een beetje een open deur intrappen…Maar wat is eigenlijk het meest geschikt voor uw groep?

Dit hangt erg af van de samenstelling van uw groep, de gelegenheid van de show en het doel wat u met uw evenement of feest voor ogen hebt.

 

Niels Duinker is al meer dan 15 jaar actief met zijn jongleershow. Hij heeft 4 Guinness World Records en 3 gouden medailles van het NK Jongleren. De Telegraaf noemde hem een “jongleerwonder”.

Zijn show inzetbaar binnen, maar ook buiten. Niels is als “corporate entertainer” onder andere inzetbaar als presentator, podiumshow en workshopdocent.

Klik hier om direct meer informatie aan te vragen!

 

Bekijk hier Niels Duinker’s Promotie Video:

Niels Duinker treedt jaarlijks op bij zo’n 100 evenementen. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Deze Nederlands Kampioen Jongleren werkt voornamelijk bij bedrijfsevenementen en op Amerikaanse cruiseschepen. Niels is met zijn show al in 40 verschillende landen geweest. Nu te boeken met zijn jongleerworkshop, voor outdoor events of als spreker op een congres of beurs.

Een mix van topklasse jongleren met publieksinteractie, dat is wat Niels Duinker de ultieme corporate entertainer maakt. Is het programma van uw evenement nog niet compleet en wilt u weten hoe u uw evenement nog onvergetelijker maakt? Neem dan vandaag nog contact op.

Jongleur Niels Duinker is één van de beste jongleurs van Europa. Zijn show is een combinatie van top klasse jongleren, presentatie en jeugdig enthousiasme. Niels Duinker is sinds 2003 de eerste jongleur uit de Benelux die met 7 kegels op het podium jongleert en ook voor uw evenement zal hij alles uit de kast halen om uw gasten te voorzien van entertainment van de bovenste plank. Zo zal hij onder meer de routines laten zien die hem een gouden medaille opleverden tijdens het Nederlands Kampioenschap Jongleren 2007.

De shows van Niels zijn op de volgende manier inzetbaar:

Podiumshow: Comedy en Jongleren (5 – 35 minuten)

Jongleur Niels Duinker treedt op tijdens de 24 uur van Montfoort

Bent u op zoek naar een vlotte en spectaculaire act, dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Niels is een van de meest talentvolle jonge entertainers van Nederland. Hij heeft al mogen optreden in meer dan 40 landen. Ook voor uw feest zal hij alles uit de kast halen!

Personeelsfeest podiumshow