Jongleerworkshop

Workshop Jongleren, “Een workshop met ballen”

In uw bedrijf moet u alle ballen in de lucht houden… Voor meer informatie over de workshop jongleren, klik hier: www.jugglingworkshop.nl

“I would like to thank you for the juggling workshop that you lead. It was an excellent metaphor for the program of the previous 2 days. It linked back to 3 key-takeaways that each staff member decided to focus on and it energized the group.”
Mr. A.J. van Kesteren, VP & CIO Global Functions IT – Shell International B.V.

Een workshop jongleren is een teambuilding activiteit met een lage drempel, geschikt voor ieder bedrijf. Uw groep lacht samen, helpt elkaar en applaudiseert voor elkaar en wordt samen een sterker team! Leren jongleren is leuk. Inzetbaar als stand-alone workshop, maar ook integreerbaar in uw programma.

Klik hier om direct meer informatie aan te vragen!

Jongleren ziet er indrukwekkend uit. Maar met de juiste uitleg kan vrijwel iedereen binnen 1 uur leren jongleren. Dit vormt een collectieve en unieke succeservaring voor uw groep. Naast individuele oefeningen, bevat deze workshop diverse oefeneningen waarin 2 of meerdere deelnemers samenwerken. Dit maakt deze jongleerworkshop uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een verantwoorde, maar luchtige start van een nieuw samenproject tussen 2 verschillende afdelingen van een bedrijf.

Niels is gastdocent jongleren geweest aan de HBO-circusopleiding van Codarts in Rotterdam, de HBO-circusopleiding van Fontys in Tilburg en de Nationale Circusschool van Taiwan. Hij weet waarover hij spreekt.

Deze workshop is geschikt voor zowel kleine groepen met bijvoorbeeld 6 deelnemers als grote groepen met een paar honderd deelnemers.

In deze workshop werken werknemers samen aan een gemeenschappelijk doel. Leren jongleren werkt op een ludieke manier werkt aan belangrijke bedrijfspeilers zoals doorzettingsvermogen, samen doelen nastreven etc. Werknemers houden van deze jongleerworkshop omdat deze teambuildingsessie weer eens iets anders is; actief en ontspannend.

Enkele Referenties

“Zowel jong als oud heeft veel plezier beleefd en de tijd van de workshop vloog naar ons gevoel om.”
Koninklijke Landmacht – Workshop met 640 deelnemers

“De workshop was erg leuk. Je manier van presenteren was erg ontspannen, fris en professioneel. Ik was verbaasd dat je vrijwel iedereen aan het jongleren kreeg in de 45 minuten na onze lunchpauze. De manier waarop je onze activiteiten in je presentatie had verwerkt, zorgde ervoor dat de jongleerworkshop erg goed op onze bijeenkomst paste.” Mw. Drs. K. van der Zande – Loos, organisatie Hogeschool Rotterdam – Workshop met 23 deelnemers

“Bij deze wil ik jullie namens de afdeling bedanken voor de leuke middag die jullie ons bezorgd hebben. Het was een enorm gezellige, onstpannen manier om gezamenlijk onze nieuwe organisatie op te starten. We weten dat we heel wat ballen in de lucht moeten houden en we realiseren ons ook dat er echt nog wel een paar gaan vallen. Echter oefening baart kunst, dat heeft jullie workshop ons ook laten zien. We hebben er dus alle vertrouwen in dat onze organisatie binnenkort in staat zal zijn de ballen in de lucht te houden.” Mw. M. Sanders – MSD – Director Commercialization Operations Oss, organisatie – Workshop met 56 deelnemers MSD