Beurzen

Meer Niels Duinker, meer leads…

Het visueel spektakel van deze topjongleur zorgt dat uw stand is als geen ander bedrijf. Met uw ervaring weet u hoe lastig het is om de aandacht juist op uw stand te vestigen. Niels trekt als een magneet de aandacht van de bezoekers naar wat u te bieden hebt.

Klik hier om direct meer informatie aan te vragen!

Er is meer mogelijk dan u denkt! Zorg nu dat het bij de volgende beurs allemaal om u draait!

Werkwijze

Niels (Nederlands Kampioen Jongleren) vertoont voortdurend korte acts in uw stand zodat niemand uw bedrijf meer ongemerkt voorbij loopt. Aan het eind van elke show neemt u zelf het initiatief om het aanwezige publiek van informate te voorzien en te overtuigen van uw product.

Energie

Een beurs van een paar dagen is slopend. Toch wordt dat uw stand ‘s middags net zo enthousiast gerepresenteerd wordt als ‘s ochtends. Niels treedt ‘s middags met net zo veel overgave op als ‘s ochtends vroeg. Dit zorgt voor de voortdurende stroom van potentiële klanten in uw stand. Niels neemt een deel van uw werk over. Dit werkt energiebesparend voor u als standhouder. Uw stand zal onvergetelijk zijn.

Focus

Informeer en vermaak de bezoekers van uw stand tijdens een lange dag met een act die uitgerust, scherp en er volledig klaar voor is om uw bedrijf naar best te representeren.

Internationaal

Niels heeft tot 2016 een werkvisum om op te treden in de Verenigde Staten. Maar met liefde treedt hij ook in Nederland in het Engels op, zodat de international bezoekers van uw stand ook meer over uw product te weten komen!

Entertainment van wereldklasse voor de Nederlandse markt